Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Paysafe Developers Teams Office Space Sofia by Cache Atelier

0

Ever dreamed of working in a sunny and comfy office while dynamically motivated towards creativity? Then this office project is your dream come true. One of our favorite European design studious Cache Atelier had designed this office location for Paysafe in Sofia using unconventional warm colors and soft, inviting furniture elements to create a working place that has a light, modern and playful atmosphere.

The double height of the original layout with its 9 meters high ceiling presented a challenge in front of the designers provoking their creativity of how to compose a cozy and functional office arrangement. Keeping the original industrial feel of the exposed space and the dark backdrop color and material palette the designers matched it with soft textures, sunny colors and youthful and dynamic separation knacks. Incorporating movable acoustic screens, the designers introduced functional flexibility into the spatial arrangement and additional soft textural touch into the architectural shell dominated by black metal frames and smooth flooring.

Thick textile curtains in sunny colors define flexible privet areas and small meeting zones. Actual sun wall-graphite decorates one of the premises. The communal spaces and office kitchen are located on the second level of the double height office space and are decided in a calming light blue with touches of mustard yellow and spring green linking the color palette with the rest of the space color choices. Trendy design furniture pieces with modernistic shapes and colorful upholsteries offer comfort and playful accents throughout the office.  Photography by Minko Minev