Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Garu Apartment Renovation by Estudio BRA

0

The architectural intervention in the existing space was based on the reconstruction of the environment that was once fragmented and now did not represent the lifestyle of the residents.

After renovation, kitchen, dining room, living room and balcony have become a single space, allowing different possibilities of use it all day. The subtraction of part of the walls provided, besides the visual permeability, the best air circulation throughout the social area.

The apartment is now organized in four different areas, marked by four different colors and textures: wood, concrete, white and blue. The wood at the multifunctional furniture designed by the Estúdio BRA marks the interaction between living and dining room.