Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Cubic Cave by Ris Interior Design

0

Ris Interior Design Co. submitted their new project Cubic Cave – an apartment of 130 sqm space located in Taichung city, Taiwan. Photography: Hey!cheese Photography

Ris Interior Design Co., Ltd: A restful man cave detaches from the hustle-bustle concrete jungle, a primitive model which is modernized by minimalist means and suffused with a deep color scheme of forest and concepts of nature wilderness. Existing beams and columns without intentionally enveloping accentuate the cubic perspective of space magnification. Shelving and cabinets are methodically installed with plaster effects, whereas the living room TV wall emphasizes the nature innate of coarse-textured rock stacks, sustaining sensationally intriguing contrast between modernity and natural landscape. While sunlight goes through dark wenge blinds, permeating lambent ambiance, poised yet virile and inviting.