Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Apartment in Taipei by Ganna Design

0

Project called At Will, realized by studio Ganna Design – is a combination of soft elegance and industrial elements. The apartment is located in Taipei, Taiwan. Designers preserved the original elements of the space, including the concrete ceiling and large windows. The main emphasis was placed on the redevelopment of the residence, allowing maximum natural light to fill the room. The kitchen, dining area and living room are combined in a single space and a bedroom and bathroom in a separate indoor unit.

interior-studio-ganna-design-4

interior-studio-ganna-design-6

interior-studio-ganna-design

interior-studio-ganna-design-7
The owner of the apartment has a large collection of Lego, which is stored in the generated custom designed glass cabinets installed at the kitchen island. A living room furniture is made on the basis of the designer and can be “collected” in several elements, as a sofa, a cushions or stools.

interior-studio-ganna-design-9

interior-studio-ganna-design-2

interior-studio-ganna-design-5

interior-studio-ganna-design-1

interior-studio-ganna-design-11

interior-studio-ganna-design-3