Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Renovation by Mole design

0

Mole design project recently completed the renovation of a Shi house. Storage is maximized throughout the kitchen and living area with the use of matt white handleless panels. In addition, a custom built – in a collection of wood storage from the kitchen to the bedrooms while integrating shelving, lighting and a home office. The designers prefer a natural materials such a stone, wood and iron in light earth colors.

renovation-shi-house-kitchen-5

renovation-shi-house-kitchen-1

renovation-shi-house-kitchen-6

renovation-shi-house-kitchen-4

renovation-shi-house-kitchen

renovation-shi-house-kitchen-3

renovation-shi-house-living-room-1

renovation-shi-house-living-room-2

renovation-shi-house-living-room-4

renovation-shi-house-living-room-5

renovation-shi-house-living-room-7

renovation-shi-house-living-room-6

renovation-shi-house-kitchen-7

renovation-shi-house-1

renovation-shi-house-2

renovation-shi-house-bedrooom-1

renovation-shi-house-bedrooom

Leave A Reply