Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Sustainable Living Space Nestled Between Two High Walls

0

Elias Rizo Arquitectos has renovated a residence located in Guadalajara, Mexico. The owners are a young family that’s why the architecture and interiors are very modern and sustainable. This house sources the local wood to create a sense of place. The wood exterior is a nice contrast to the high white walls that surround both sides of the property. In the garden is located a beautiful pool and large dining area where the family interacts and spends most part of the day. The architects had created beautiful living space with floors made of marble and ceiling by wood.

sustainable-living-space

wood-exterior-two-white-walls

white-walls-open-area-pool

wood-exterior

wood-ceilings

sustainable-living-space-marble-wood

metal-stair-indoor-area

sustainable-open-living-space

living-area-floors-made-marble

Leave A Reply