Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Friendly Living Space

0

A calm and light loft space specially designed by C.T. Architects. Its on a ground floor into an accessible and wheelchair friendly living space. Many of the design solutions were inspired by necessity, they would all be welcome in any urban small loft.

sliding-doors-hiding-storage-space

bedroom

bedroom-study

hybrid-light-bed-work-surface

The apartment itself was transformed completely. By clustering the wet areas and storage space into two compact volumes, the architect was able to bring natural light into the long and narrow canyon- like layout that is organised into a conventional succession of increasingly private spaces: living room and dining area near the main entrance, a central corridor – at a comfortable width for wheelchair passage – and with an efficient kitchen on one side and the bathroom on the other side, and then the bedroom/study in the rear.

storage-space-compact-volumes

kitchen

dining-area-swing-arm-wall-lamp

dining-table-built-in-shelves

Leave A Reply