Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

An Oasis in a Concrete City

0

More than thirty years old house improved the defect of original patterns makes the residents feel new lifestyle. The architects of KC Design Studio try to re-arrangement of space, and design an open and free environment. Although the original partitions make the privacy, it obstructs the entry of light and air. According to the base facing west and the L- shaped of plan, they divided the space into two more complete parts and redefine public (open) to private (hidden) characteristics of the space. The gap of two blocks provides a chance of sunshine and air into the house. And three layers creative different and contrast elevation of space. KC Design Studio ware hope resident can live comfortably here with abundant nature in this concrete city.

design-open-free-environment2

design-open-free-environment6

design-open-free-environment1

design-open-free-environment3

design-open-free-environment4

design-open-free-environment5

Leave A Reply