Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Impressive Summer House

0

The project is located at the urban complex “La Font” in Pollença at the base of an impressive limestone mountain. The project was commissioned by the Bauzà family, looking for naked and simple lines, seeking wider perspectives.

pool-area3

The distribution is developed mainly on one level, except the first floor. One sole space integrates kitchen, dining room and living area. Specific furniture and a central wooden staircase being the connection, define the use of these areas. Along this line we find the porch, where the sliding blinds work as filters for the light and also maintains intimacy.

simple-lines-house2

The wooden staircase leads to the master bedroom and also to the two-floor open studio. When entering the bedrooms from the living areas, the floors change from stone to wood. The location of the pool as well as the rest of the exterior spaces offers direct links to the natural environment of the surroundings. via

sliding-blinds-outdoor7

simple-lines-living-room8

living-room6

living-room5

kitchen-dining-area4

bedroom-interior1

Leave A Reply