Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Minimalist Modern Home

0

In a unique location, overlooking the valley that frames the bay of Sant Vicenç, the project must solve the difficulty of the existing topography. The problems posed by the land are solved by stone walls containing land which provide a platform for the housing. The idea of journey as architectural experience, almost cinematographic, generates a sequence of spaces, finding a range of area that link the interior with the exterior in an intense way, involving the rocky surroundings and panoramic views. The living area and kitchen and dining room are connected by a porch and sliding door that create a flexible space between these areas.

stone-wall-stunning-house5

stone-wall-stunning-house2

stone-wall-stunning-house12

stone-wall-stunning-house10

stone-wall-stunning-house6

stone-wall-stunning-house8

stone-wall-stunning-house9

stone-wall-stunning-house7

stone-wall-stunning-house

stone-wall-stunning-house4

stone-wall-stunning-house11

stone-wall-stunning-house3

Leave A Reply