Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

SU House by Alexander Brenner Architekten

0

A villa thoroughly designed down to the smallest detail was build for an art lover and her family. Following the entrance hall the large dining table is placed below a two-storey void and lit by a skylight. The removable floor-to-ceiling glazing opens up at right-angle to the terrace, so that the inside merges with the roofed over outside in the summer months. The kitchen was designed as an eat-in kitchen. It works either as a closed space or thanks to the wide sliding door as a part of the whole. A large, broad fireplace directs to the living area, which was planned as a more secure and intimate place. A full-width skylight at the back sends light beams onto the wall with paintings and sculptures. via

modern-villa1

modern-villa2

modern-villa10

modern-villa9

modern-villa8

modern-villa7

modern-villa3

modern-villa5

modern-villa6

modern-villa4

Leave A Reply