Boacava House

12.12.2012

  • Boacava House pinit preview none
  • Boacava House PinExt

The Boacava House sit on the banks of Pinheiros River, design by Una Arquitetos. The concrete wall supports construction and divides longitudinally the site giving independence to the facilities areas. This colored block was pigmented with iron oxide. The presence of this molded wall is extended from the reflections of light and follows a transition from external to internal areas. Two concrete columns complete the supports of this level allowing apparent asymmetry in the regular structure. via

Boacava House boacava house pool

Boacava House boacava house

Boacava House concrete wall house

Boacava House red concrete wall

Boacava House boacava house living room

Boacava House boacava house living area

Boacava House boacava house outdoor

    Other related articles:


 


Leave a Reply