Wu Residence

26.09.2012

  •  Wu Residence pinit preview none
  •  Wu Residence PinExt

Shanghai-based architects Neri&Hu recently completed a 250 square-meter private residence in a high rise tower in the heart of Singapore. The resulting partly breaks though all conventions of the standard apartment layout by placing the rooms away from the building edge, reserving a continuous corridor along the entire perimeter. Rather than enter into the center and then radiate outwards towards individual rooms, a configuration often taken for granted as the ideal condition in high rise residences, here, the private zone forms the core of the space, while the public circulation zone envelops and ties everything together. via

 Wu Residence wu residence interior living room decor

 Wu Residence wu residence interior kitchen

 Wu Residence wu residence interior

 Wu Residence wu residence interior office

 Wu Residence wu residence interior bedroom

    Other related articles:


 


Leave a Reply