Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Living Space Visually Connected to the Woodland Site

1

Registering the new work to the existing house is a conceptual allee of walnut casework. The casework weaves together and provides clarity to the various living areas. The quarter sawn casework and flat sawn flooring employ walnut in a Chiascuro manner, creating bold contrasts to the existing white painted brick walls and plaster ceiling. Corian casework elements are positioned as kitchen, mudroom, and bath objects, further juxtaposing a smoothness to the textural brick and plaster. via

Living Space Visually Connected to the Woodland Site various living areas

Living Space Visually Connected to the Woodland Site dining living area

Living Space Visually Connected to the Woodland Site large living area

Living Space Visually Connected to the Woodland Site bedroom area

Share.

1 Comment

  1. I love the use of brown and white throughout the home. Although it is a simple approach it seems so unique.

Leave A Reply