Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

Stylish House at Trial Bay

0

The project involved complete reorganisation of an existing dwelling and the addition of a new living room, veranda, courtyard and garage. Located at Trial Bay overlooking the D’Entrecasteaux Channel, the ‘Channel Room’ as it is now called is like an abstraction of a cinematographer’s camera, whereby the apertures have been adjusted to subject, view, and light. The new architecture departs from the existing ‘holes in walls’ masonry character by achieving the duality of being extroverted and open to the landscape, yet being solid, strong and robust. An embedded idea is the creation of a pattern of continuous space and circulation, as a metaphor for the landscape itself. via

Stylish House  at Trial Bay stylish house exterior

Stylish House  at Trial Bay trial bay house by heffernan button voss architects

Stylish House  at Trial Bay stylish house open to the landscape

Stylish House  at Trial Bay solid house interior livingroom

Stylish House  at Trial Bay stylish house open interior livng room

Share.

Leave A Reply