Filip Deslee new office

28.12.2010

  • Filip Deslee new office pinit preview none
  • Filip Deslee new office PinExt

Since August 2010 filipdeslee.com is located in a private office in the trendy South of Antwerp. The existing building is characterized by some ceilings and a polished concrete floor that both preserved. By placing more than one strong line, the space divided into two zones. First a multi-purpose open space and also provide a workspace where some workplaces for employees. Behind the building is a meeting room equipped for six people.

Filip Deslee new office multi purpose open space

To the office a minimalist character was chosen to give everything in white to provide a few details and adjustments made sure that the bags themselves were refined. Radiators and technical areas to be hidden from view by the use of horizontal blinds and curtains. Some indirect lighting strips ensure that both business and atmosphere can create a homely atmosphere. All concepts of Philip’s thoughts are reflected in this concept and ensure that this office is the best translation of which is filipdeslee.com.

Filip Deslee new office filipdeslee office

Filip Deslee new office filipdeslee interior office

Filip Deslee new office open space interior

    Other related articles:


 


Leave a Reply