Facebook    Twitter    Google+    Pinterest

JE House

0

At the top level, the residence, the tectonic volume. And the second action: to get the most of the existing views, the residence is  distributed under a continuous roof (81 meters), constituted by a reinforced concrete portico. This portico sets the residence´s built volume. And the residence is distributed under the roof, according the needs of each space: access , recreation area, kitchen, living room, bedrooms. The existing views guide the various openings: from every room one sees the mountains. The main entrance is marked by a void at the beginning of the portico. From there, different occupations under the cover create the enclosed areas (sauna, kitchen and bedrooms) and the opened ones (porches). These opened spaces are extended over the gallery coverage through a large deck, a pool and garden areas. via